Mondmaskers met eigen logo voor bedrijven

Bij borduurstudio Hoekstra komen de voordelen van het naaiatelier en borduurstudio samen.

De mondmaskers zijn dan ook allemaal in eigen atelier gemaakt. De stoffen zijn geselecteerd op de beste kwaliteit en van 100% katoen. Ook zijn de stoffen voorgewassen op 60 graden om te voorkomen dat er nog enige krimp optreed.

Het voordeel van eigen productie is dat we de maskers kunnen maken met tunneltjes voor de elastiekjes. Deze worden geknoopt en het knoopje bevind zich in het tunneltje. Indien het masker te groot of te klein is kun je dit heel gemakkelijk aanpassen door het knoopje uit het tunneltje te schuiven en de lengte aan te passen. Schuif vervolgens het knoopje weer terug in het tunneltje en je hebt een perfect passend masker.

We onderscheiden 3 soorten mondmaskers:

  • Type 1:  Standaard maskers, meestal uit voorraad leverbaar in zwart of donkerblauw, of kies uit een van de vele motiefjes.  Verkoopprijs € 5,-

  • Type 2: Luxe maskers, gemaakt van luxe stoffen met een prachtige uitstraling. Allemaal net even mooier dan standaard maar natuurlijk net zo goed. Verkoopprijs € 7,50

  • Type 3: Maskers met logo, gemaakt op uw verzoek aan de hand van een logo of afbeelding. Veelal aangevraagd door bedrijven die waarde hechten aan hun logo.  Leverbaar vanaf 10 stuks. Verkoopprijs vanaf € 9,95 incl BTW.

Wilt u ook zo`n mooi masker met uw logo? Stuur dan een goede afbeelding (liefst EPS) naar info@borduurstudiohoekstra.nl en het aantal en kleur masker. Wij verzorgen dan een passende aanbieding.